NIEUW: 

Vitafloor & Zouttherapie

Sinds kort bij ons op stal, voor onze pensionklanten maar ook voor mensen van buitenaf! De Vitafloor is inmiddels welbekend en is eigenlijk een trilplaat voor paarden en deze zorgt voor een duidelijk verbeterde bloedsomloop, niet alleen in de benen, maar door het hele lichaam, inclusief interne organen.

In onze "zoutbox" vernevelen wij farmaceutisch (medisch) zout wat kan bijdragen aan schonere luchtwegen van het paard (en ook voor jou). Goed in te zetten bij allergie, luchtwegproblemen, hoest etc. Ook bij diverse huidproblemen (eczeem, jeuk, mok, schurft etc.) van het paard zijn er mooie resultaten geboekt!

Voor meer informatie en vragen, neem contact met ons op via het contactformulier of via info@equidreamstables.nl!

                                                               Wat bieden wij

Pension- & opfokstalling


Pensionstalling

Bij ons op stal heerst er een prettige sfeer en kun je in alle rust tijd met je paard doorbrengen. De rijbaan is 20x60 meter en is gedraineerd. Een super fijne rijbaan om in te rijden.

De paarden krijgen 4x per dag hooi. Het geven van eigen voer is mogelijk in overleg.

De paarden staan in de winter een halve dag buiten met 2 of 3 paarden in grote  paddocks. In de zomer staan de paarden de gehele dag op de weide in kleine groepen, s'avonds staan zij op stal. De stallen worden iedere dag uitgemest zodat de paarden schoon en droog op stal staan. 

Op facebook/instagram en op onze website zullen wij vermelden wanneer er boxen beschikbaar zijn. Je kunt ook altijd even contact opnemen via email of via het contactformulier!

Opfok

EquiDream Stables biedt naast pension ook stalling aan voor veulens en jaarlingen/twenters (tot 3 jaar) in opfok.

Wij accepteren alleen merries afhankelijk van de beschikbaarheid. Na de zomer in 2024 is er waarschijnlijk weer plek in de opfok!

Stalling geschiedt in groepjes van 3 à 4 paarden in grote loopstallen en door de voederhekken hebben zij continue voordroogkuil tot hun beschikking. Daarnaast voeren wij 2x per dag krachtvoer bij .

In de zomer is er 24/7 weidegang. De merries staan op het land aangrenzend aan de stallen. In de winter staan de paarden een halve dag in de paddock waar zij voldoende ruimte hebben om vrij te bewegen en spelen. Ook zijn er ballen om mee te spelen en zo nu en dan krijgen zij een wilgentak in de paddock of wei.

  • Ruime loopstallen;
  • Goede luchtcirculatie;
  • Ruime weidegang;
  • Zand paddocks.